Jopas on tovi vierähtänyt edellisestä päivityksestä... Tykkäisin kyllä kovasti pitää blogia vähän ahkerammin...

MUTTA:

1) Minulla ei ole kameraa ja tykkään, notta tämä on tylsä blogi, jos ei ikuna ole kuvia...

2) Jutut täällä on ollut vähän laidasta laitaan... Joku teema olis kiva. Taikka en haluais kangistua tiettyyn kaavaankaan, mutta kuitenkin sais olla joku punainen lanka, jonka ympärille sitä juttua voisi sitten alkaa kehittelemään... Mulla se varmaan olis käsityöt, joita valmistuu säännöllisen epäsäännöllisesti vai miten sitä sanotaankaan... Olishan se mukavaa itellekin, kun johkin vähän kirjoittas, mitä on tullut tehtyä. Mutta tässä palaammekin siihen, ettei minulla ole kameraa. Kukapa jaksais lukea sepostusta siitä, että olen tehnyt sitä ja tätä sen ja sen värisestä langasta, ellei siinä olis kuvaa mukana.

3) Lukijoitakin saisi tietysti olla jokunen enemmän, jotta blogin pitäminen tuntuisi mielekkäämmältä. Tälläisen blogin osoitetta ei ole kehdannut juuri kenellekään jaella, koska eihän täällä ole ikinä mitään uutta luettavaa... Sitten kun olis joku ns. teema, niin saattaisi löytyä lukijoitakin jotain kautta.

Kirjoittaminen on kuitenkin mulle jollakin tapaa helppo ja mieluisa keino kertoa asioista. Joten asialle voisi tehdä jotain... Olenkin tässä miettinyt erilaisia vaihtoehtoja. Välillä meinasin poistaa kokonaan tämän blogin. Sitten aloinkin lukemaan vanhoja kirjoituksia eikä se ajatus enää tuntunut niin hyvältä. Kuitenkin tuntuisi jotenkin hölmöltä jatkaa tätä blogia näin pitkän tauon jälkeen. Vaikka miksikäs niin ei voisi tehdä... Mutta mieluisimmalta tuntuu ajatus uudesta blogista. Tämä saisi jäädä ja täällä olevat jutut säilyisivät, mutta päivitykset tekisin siihen uuteen blogiin, jossa ehkä sitten olisi vähän enemmän järkeä... Tosin edelleenkään kameraa ei ole, enkä sitä blogin takia ala hankkimaan. Mutta mikäli asiat etenevät niin kuin on suunniteltu ja Jarin kans muutetaan saman katon alle toukokuussa, niin sitten kai saisin sen kameraa sen verran lainaan, että voisin kuvata jotain omia räpellyksiäni.

Että tällästa. Kuka on puolesta ja kuka vastaan?