Vahingossa yli kuukausi mennyt edellisestä kirjoituksesta. Eikä se kuukausi ollut kovin kylmä. Lumet sulaa. Olisin halunnut vielä hiihtää. Eilen hiihdin Syötteellä. Siellä oli lunta ja paljon, lähes metri. Mutta hiihtokeli ei ollut oikein hyvä. Käytiin myös kattoon poroja ja ajeltiinkin. Oli vaan vähä laiska yksilö, joka meitä kiskoi. Koulun reissulla siis oltiin.

Muutoin olen tämän kuun aikana mm. stressannut hyvin paljon. Minähän ruukaan aina. Nyt olen kuitenkin päättänyt vähentään stressaamista enkä ole moneen päivään juurikaan stressannut. Kesän suunnitelmat on tässä vaiheessa hyvin epävarmoja, mutta en jaksaisi enää stressata. Ehkä en saa mitään kesätöitä ja ehkä harjoitteluakaan en saa ikinä suoritettua. Mutta ehkä kaikki meneekin hyvin. Ei kait se stressaaminen siihen mitenkään vaikuta. Saas nähä miten kauan tämä periaate pitää, veikkaan että korkeintaan puolitoista viikkoa tästä eteen päin.

Muutapa en muistakaan viime kuusta. En kai ole mitään erityistä tehnyt, harvoinpa muutenkaan teen. Joten tämä päättyy tähän ja minun täytyy päätyä suihkuun.