Ihmisgeneraattori osoitteessa  http://koti.mbnet.fi/pikpak/ig/ sanoo:

Elina tipahti maailmaan eräänä tihkuisena aamuyönä. Hetken päästä näki että hänestä tuli poika.. Perhe oli suuri ja he nauroivat köyhille. Koulussa hän ahkeroi kovasti, siellä häntä kiusattiin kengistään.


Jo opiskeluaikoina häntä alkoi miellyttämään uskonnolliset kirjat, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli fuskaaminen.

Elina kehittyi yhdeksännelläkymmenellä varsin nuorekkaaksi. Päähänsä hän sai valkoiset hiukset, sekä ruudulliset silmät.
Himosta johdatellen hän oli erikoisen ääliö. Lempiruokaansa purjosoppaa hän sai työskennellen IT-asiantuntijana.

Elina tupakoi ja käyttää nuuskaa ollessaan ravintolassa. Alkoholia hän juo kunnes kuolee.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa ei uskaltanut mennä naimisiin.

Sen pituinen se.

Elinageneraattori osoitteessa http://elinat.vuodatus.net sanoo:

Elina tipahti maailmaan eräänä huhtikuisena iltapäivänä. Hetken päästä näki, että hänestä tuli tyttö. Perhe oli keskikokoinen ja he nauroivat ajatukselle kitaraa soittavista hevosista. Koulussa hän ahkeroi tarpeeksi, siellä häntä kiusattiin ruosteisesta polkupyörästään sekä isänsä vanhasta Intikasta.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi miellyttämään hömppäkirjat, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli kaikenlainen kyttääminen.

Elina kehittyy yhdeksännelläkymmenellä toivottavasti varsin mukavaksi mummoksi (sitähän ei vielä tiedä, toivotaan vaan). Päähänsä hän sai värjättävät hiukset sekä vihreät silmät.
Himosta johdatellen hän oli erikoisen ääliö (,mutta enpä kerro minkä sortin himo on kyseessä ;) ). Lempiruokaansa lihapullia ja pottumuusia hän sai työskennellen ympäristöministerinä.

Elina ei tupakoi, mutta vetää joskus pienet naiselliset imut, mieluiten methol-savukkeesta. Alkoholia hän juo kunnes kuolee.

Hän koppasi itselleen puolison, joka ei uskaltanut mennä hänen kanssaan naimisiin.

Sen pituinen se.