Jooh, huomenna alkaa taas koulu. Onpa jotenkin outoa palata taas arkeen. Mulla on kyllä tosi helppo jakso tulossa. Vissiinki niin, että kahtena viikkona ennen hiihtolomaa on peräti kolmena päivänä koulua. Muina viikkoina vain yhtenä tai kahtena päivänä. Sitten lisäksi on yks nettikurssi. Tuntuu, että on liiankin helppoa. Laiskistuu. Vois hyvinkin koittaa kattella jotain töitäkin. Mut ku ei tiiä sitte ens jaksosta. Ei senkään kai pitäis olla kovin rankka eli saattais olla ihan viksu veto ne työt. Pitäs vaan sitte löytää sellasta hommaa, joka on arki-iltana. Viikonloppusin oon melkein aina jossain muualla ku täällä. Se on toisaalta kiva, toisaalta se on aika rasittavaakin.

Tuo Mörönvuosi? -kirjoitus on saanut parikin kommenttia. Suullista kommenttia tuli siitä, etten ollut joululahjoista kertoessani muistanut mainita, että sain myös Sentencedin Buried Alive dvd:n. Kommentti tuli tietysti lahjan antajalta. Ja typerää tosiaan, että sen unohdin mainita. Sehän on nimittäin todella hyvä lahja. Mainitsenpa vielä, että Marialta sain mm. kivan huovutetun sydämen muotoisen heijastimen ja muuta pientä sievää huovutettua. Ja Kaijalta saadut jääkaappirunousmagneetit olivat myös hauskoja. Jarin äitin tekemä hartiahuivi on käytössä parhaillaankin. Eli hyviä lahjoja sain, kiitos kaikille ja etenkin joulupukille.

Lisäksi Kaija kommentoi, että tuo tämä vuosi hyviäkin asioita tullessaan. Tottahan sekin on. Minua vaan kammottaa nuo jutut, joita mainitsin. Onneksi sitten vastapainona on myös kaikenlaista kivaa! Pitää vaan olla toiveikas. Ehkäpä saan hyvän harjoittelupaikan. Ehkä se on jopa niin hyvä, että se poikii minulle aiheen opinnäytetyöhön ja sitä kautta jopa työpaikan. Mutta...mikähän olis sellanen paikka, jossa haluaisin olla töissä... Jaah, aika näyttää, mihin sitä päätyy. Kunhan ei sillan alle, niin asiat ois suunnilleen hyvin :)

Ja roomankynttilä kirjotetaan kuulemma yhteen. Höh. Minua kun ei kiinnosta koko kynttilät, ihan sama miten kirjotetaan.

Tein muuten tällaset:

334447.jpg

Jussi-sukat siis. Ihan hienot, vaikka itse sanonkin.

Nyt on aika mennä iltapesun kautta petiin. Alan vihdoin lukemaan Hevosten laaksoa. Ja pitää koittaa alkaa nukkumaan aikasin, jotta jaksais aamulla herätä ajoissa. Eli öitä.