Kävin osoitteessa http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri testaamassa kenen kanssa kannattaa lähteä ryyppäämään.

Maria: 49% Jakkaralla tasapainoileva Maria kaatuu esityksensä päätteeksi baaritiskille. Elina yrittää tietenkin pelastaa paukkunsa, mutta ne kaatuvat ja syttyvät kynttilästä tuleen. Palovaurioista seuraa iso lasku.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: tumma olut

Kaija:14% Unohtakaa koko homma jo tässä vaiheessa.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: Bacardi kolalla.

Kaisa: 72% Kaisa ei huomaa virtsatahroja vaatteissaan vaan dokaa hymyssä suin.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: jekkubattery

Hanna A: 81% Elina huomaa kukkaronsa piilotaskuun unohtuneen ison setelin, ja vietätte ikimuistoisen illan, josta ette muista mitään.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: long island ice tea

Elina: 30% Jakkaralla tasapainoileva Elina kaatuu esityksensä päätteeksi baaritiskille. Elina yrittää tietenkin pelastaa paukkunsa, mutta ne kaatuvat ja syttyvät kynttilästä tuleen. Palovaurioista seuraa iso lasku.  (ööö...kumpikohan Elina teki ja mitä ja mitä toinen Elina sitten teki :) )
Pelkoguru suosittelee juomaksi: umpijäinen lager

Outi N: 91% Elina hokaa valtavan hauskan baarireissun jälkeen sammuneen teinipoppoon ja näiden vartioimattoman jättipussin alkoholijuomia, ja kekkerit jatkuvat pitkälle seuraavaan iltapäivään.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: olut jäillä

Outi L: 43% Jatkoille lähdön aikoihin Elina onnistuu jäämään nalkkiin baarin vessaan ja viettää yönsä siellä. Outi sen sijaan pitää hauskaa aamuun asti.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: taskulämmin kossu

Jari: 8% Tuntomerkkinne täsmäävät kuumeisesti etsittyihin pankkiryöstäjiin, ja poliisi nappaakin molemmat jo heti alkuillasta.
Pelkoguru suosittelee juomaksi: musta ryssä

Noh niin, riittäköön nämä samat kaheksan, joista myös oraakkelilta kyseltiin. Nyt Jari ymmärtää, miksi en halua lähtä sen kans baariin. Jotain tollasta olen olettanutkin :) Muiden kanssa voin kyllä lähteä, koska saitte enemmän kuin 8%. Hehhee.

Tämä oli vähän niinku mun ite keksimä homma tehä tällanen testi, en oo ainaskaan muualla nähny vastaavaa. Mutta ei mulla silti tähän tekijänoikeuksia ole. Eli saa matkia kuka haluaa ja se ois ihan kivakin.