Olen ollut reipas tänään. Sain viimein aloiteltua harjoitteluraporttia. Siis tein kylläkin vasta sellaista suunnitelmaa, ranskalaisilla viivoilla listasin asioita. Työvälineinä ruutuvihko ja lyijykynä. Ei nääs ole Jarin koneessa asennettuna office-pakettia. Ja minä kun en tykkää kirjoittaa muulla kuin microsoft wordilla, joten kirjottelen sen koneella sitten kotona jahka sinne kulkeudun joskus sunnuntain aikana. Toisaalta ihan hyvä, ettei tässä koneessa ole wordiä. Muuten olisin vaan suoraan aloittanut kirjoittamaan varsinaista raporttia eikä suunnitelmaa olisi tullut tehtyä. Ja uskon, että se suunnitelma on kuitenkin avuksi. Heh, itseasiassa tuon harjoitteluraportin pitäisi olla jo valmis. Ainakin tuo jostain koulun nettisivuilta löytynyt ohje kertoo, että raportti pitäis palauttaa harjoittelun loputtua viimeistään kuukauden päästä. Mullahan on harjoittelu loppunut kuukausi sitten. Mutta ajattelin - ja vakaasti uskon olevani oikeassa - että opettajakin on lomalla eikä se halua lomalla lukea mun jorinoita harjoittelusta.

Mutta eipäs sen enempää kouluhommista, kun kerta on loma. Mutta laitanpa tähän kuvan mun työkavereista. Hauskan näkösiä otuksia, eikö?

135259.jpg

Lisäksi olen reippaana tyttönä laittanut ruoan ja leikannut ruohon. Täällä on sellanen moottoriton ruohonleikkuri. Ei onneksi mikään aataminaikainen kuitenkaan, ei ole tylsä terä. Joten ihan hupasa leikata sillä, kun ei ole paljoa leikattavaa. Eipähän pidä meteliä. Ja sitten kastelinkin sitä nurmikkoa. Ja kävelin ruohoisilla jaloilla sisällä, enkä ainakaan vielä ole siivonnut jälkiäni.

Nyt pitäisi mennä suihkuun ja sitten vois vaikka näprätä jotain käsityötä. Tekeillään on sellanen neulottu laukku, johon tulee liskon kuvia koristeiksi. Tiiä sitten, tuleeko sitä ees käytettyä. Jotain tekemistä vaan piti keksiä, joten aloitinpa sellasen. Eilen käytiin Ylivieskan Kärkkäisellä. Siellä oli aika hyvä valikoima lankoja ja suht edullisesti. Mutta kun kattelin niitä, niin yhtäkkiä mun päässä ei ollutkaan yhtään ideaa, mitä niistä tekisin, vaikka yleensä on vaikka mitä juttuja mielessä. Joten ostin vaan yhen mustan Teddy-kerän, josta teen itelle kissapipon. Miau.

Muuten, edelliseen kirjotuskertaan liittyen: nyt mun haukienkka on 2,1 kg. Mutta ei kalastamisesta sen enempää ainakaan tällä kertaa. Muuten tämä alkaa muistuttamaan liikaa Jarin blogia. Ja huikeat kävijäluvut romahtavat :)